torsdag 9. mai 2013

JEG SLITER!

Klarer jo ikke bestemme meg for noe... Er så mye jeg syns er fint, klarer ikke velge hvordan jeg vil ha det!

Det jeg ikke klarer å bestemme meg for nå er hvordan rommet til Mathias skal være. Har så mange ideer inni hodet mitt og har en liten smørbrødliste på pinterest med flotte barnerom. Har også et budsjett som er... vel, det er så lavt at det kan vel neppe kalles et budsjett. Et annet hinder er at vi leier, så kan ikke gå helt bananas. attpå til så har jeg no utmattelses greier (legene blir ikke enige om hva som er galt med meg, men kroppen min føles som en godt brukt Lada fra 1970), derfor tar ting litt tid.

Det eneste jeg veit sikkert at jeg skal gjøre er å male veggene i fargen chi, må ha en litt kald farge der inne siden det er dårlig lys utenifra, så blir fort litt mørkt og trist. Chi er ganske så hvit, mye farge blir det ikke på veggene akkurat, men er jo et barnerom, så blir vel litt farge på andre ting. Malinga er kjøpt inn (på tilbud på maxbo, til stor glede for budsjettet mitt), så den står klar til å komme på veggen. Alt blir uansett bedre enn den fargen som er der nå, lurer litt på om fargen heter sølepytt, det er i alle fall ett passende navn på grusomheten. Ene veggen er også hardt angrepet av flekktyfus, etter diverse hyller og bilder som har hengt der før... Taket og listene er furu, men det gidder jeg rett og slett ikke male nå, men jeg har en liten plan der også for å få dette til å passe inn. Sukk, alle disse planene...

Rommet er pittelite, og det står et STORT skap der inne (mangel på bodplass gjør at alle skap er hellige her), rommet blir også brukt som gjesterom, så har også planer om å få klemt en rammemadrass inn der i tillegg til sprinkelsenga, denne senga skal også brukes som sofa med masse deilige puter.

Kan jo avsløre hvordan rommet ser ut nå... hold dere fast, rommet er absolutt ikke stylet, og bærer preg av mangel på bod. Mathiasen har hatt no virus av no slag, da hører tett nese med, og bøkene under senga hjalp oss med nattesøvnen.


Jeg har fått veldig dilla på chevron mønster (sikk sakk på norsk...), så har også planer om å kjøpe sånn her stoff


og ett par brune belter som skal bli liftgardin. kunne hatt chevron over alt omtrent, syns det er så tøft, men kan jo bli litt mye med sikk sakk over alt kanskje... Men noen puter og kanskje sengesett i tillegg til liftgardina kunne jo vært fint.

Syns også roboter er tøffe, så det vil jeg også ha


Denne klokka er jo bare så fin, kan males i hvordan farge man vil og! Den fåes kjøpt her.
Kanskje Mathias skal få sånn i bursdagsgave, selv om det nok er lenge til han lærer klokka...


også denne søte karen da, noe lignende kan jeg jo kanskje sy selv.
Men han her kan kjøpes her

Hadde vært fint med noen roboter i rammer også, noe lignende disse for eksempel


De her kan man kjøpe her

Har kjempe lyst på denne lampa fra Ferm living


Men siden den koster flesk blir det vel sikkert noe sånn her

49,- på IKEA er mer min greie for tiden... Men kan jo byttes ut med noe annet etterhvert, må jo ikke ta alt på en gang :)

I sofasengen har jeg lyst på puter i mange forskjellige farger og med forskjellig tekstur, siden det blir ganske lite farge ellers i rommet vil jeg bruke ganske mye farge her. Har en haug med puter og en kommode full av stoffer, så der burde jeg finne noe som kan brukes.

Har alt kjøpt tavlefolie til å ha på ene skapdøra, håper bare Mathias skjønner at han bare skal tegne på den og ikke på alle skapdører og vegger... den er kjøpt her i alle fall.

Det er så masse annet jeg har lyst på også i tillegg til det jeg har vist her, men var veldig greit å få tenkt litt "høyt" her, for nå tror jeg at jeg veit litt hvordan jeg faktisk vil ha det.
Regner ikke med at så mange gidder å lese alt jeg har skrivd her nå, eller se på virrvarret av bilder, men det gjør ingenting, for det hjalp meg :)

1 kommentar:

  1. blir spennende å se hvordan det blir :) blir sikkert veldig stilig med chevron og masse roboter :) gleder meg til å se!

    SvarSlett