fredag 31. august 2012

ATSJO...

Denne helga er jeg hjemme alene med Mathias og Kevin for første gang, eller har jo vært alene med de før, men ikke så lenge.
Vegard er på salgs"møte" med jobben, spørs hvor mye møtevirksomhet det er der, er nok vel så mye hyggetur tror jeg. Det er minst like viktig syns jeg, godt arbeidsmiljø er gull verdt.

Eneste som er litt kjipt er at vi har klart å pådra oss en skikkelig herlig forkjølelse, "dett i desa", kaktus i halsen, hoster, ja hele pakka. 

Så jeg har fylt opp kjøleskapet med det jeg fant i butikken som kan hjelpe meg å ta knekken på forkjølelsen og er jo lov med litt ekstra kos når man er litt småsjuk, så jeg lagde meg Amerikanske pannekaker, med blåbær- og bringebærsyltetøy.Fant en oppskrift på nett og bytta ut litt av hvetemelet med grovt mel.


Oppskriften fant jeg her, de var kjempe gode!

I glasset har jeg MANA juice fra Tine med Drue, Aronia, kirsebær og blåbær. Det er masse antioksidanter i den sto det på kartongen, så satser på at den hjelper til å kverke de bugsa jeg har i kroppen. Den var veldig god i alle fall, eneste var at jeg ble helt blå på tenna av den, noe jeg så etter at jeg hadde gått tur med Kevin og stått og prata med ei dame ute, FLAAAUT!


Vegard har gått for noe litt sterkere i glasset for å bli frisk fort (ikke bare derfor kanskje, hehe...), den løsninga kan ikke jeg gå for nå siden jeg ammer, men hvis noen har noen ammevennlige råd som kan hjelpe meg til å bli fort frisk, let me know!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar