tirsdag 3. mai 2011

CATH KIDSTON LOMMEBOK :D

Her er det full rulle med flyttepakking, men må bare ta meg en liten pause for å vise hva jeg fikk av verdens snilleste Marlen i dag :D


JAAAA, jeg fikk Cath Kidston lommebok som jeg har ønska meg lenge!!! Har titta så mange ganger på internett og hadde tenkt å bestille. 


Når hun skulle til London spurte jeg om hun kunne se etter en sånn lommebok for meg. Og det fant hun, og jeg kunne få den av henne, hun er snill hun!Og ikke nok med det!!!


fikk disse supersøte papirlommetørklene (hehe, jeg gråt nemlig en skvett under det berømte prinsebryllupet, så neste gang jeg skal se på bryllup kan jeg gråte med stil ;) )


Også fikk jeg denne vakre lille pippipen :D Gleder meg til å henge den opp når vi har flytta :D 

Marlen er nå eks-sjefen min, hun hadde siste dagen på jobb i dag :( Det kom et par tårer i øyekroken min i sta, syns det blir så trist å ikke se deg hver dag :( Men vi mister ikke kontakten forde vi :) Har fått ei ny jente som tar over etter Marlen, hun er ei skikkelig god jente og blir nok kjempe moro å jobbe med henne og, men er jo ikke deg Marlen... 

Nå står spotify på med Veronica Maggio og albumet hennes "satan i gatan", skikkelig god bakgrunnsmusikk som gjør pakkinga litt mer fornøyelig :)

Hvis du trykker på bildet under kan du høre på- "Vi kommer alltid ha Paris"Nå står bananeskene og skriker på meg, så jeg får løpe og fylle de opp :)

Ha en fin kveld :)

Klemmer fra Karianne

2 kommentarer:

 1. Så fin lommebok! Heldig du ja. Marlen er ei go'jente:) :)

  God kveld til deg:)

  Hilsen Mari, Bogstadveien

  SvarSlett
 2. Det var kjempe fine bilder da =) den pippipen ropte på meg i butikken.. ;) he he.. kommer til å savne deg masse!! har vært kjempe koslig å jobbe med deg! så blir annerledes å ikke jobbe med deg.. men som du sier, så mister vi ikke kontakten selvom det ;)
  klem marlen <3

  SvarSlett