mandag 15. desember 2014

NYTT!!!

Nå har det gått over 1 og et halvt år siden sist blogginnlegg, har jo sine grunner det, når man bor i en leilighet man leier og ikke syns er videre fin, da er det ikke så gøy å skrive om interiør i alle fall ;) Og jeg har vært syk i flere år nå, i desember 2013 fikk jeg den ikke så veldig overaskende beskjeden, jeg har ME (myalgisk encefalopati, det som av mange kalles kronisk utmattelsessyndrom, ganske misvisende, siden det er mye mer enn bare utmattelse), den lille energien jeg har, har jeg brukt på å prøve og være så mye tilstede for familien jeg klarer. Hobbyer og andre morsomheter har det rett og slett vært veldig lite overskudd til.

Men det har også skjedd veldig positive ting siden sist! 18 juli i år ble vi boligeiere!!! Vi har kjøpt oss en halvpart av en tomannsbolig, ikke så stort eller luksuriøst, men det er flunkende nytt, vi har garasje og en liten hage, og det er VÅRT! Og en stor oppgradering fra der vi bodde før.Vi stortrives her allerede, gode naboer, stille og rolig men samtidig nært alt vi trenger, Mathias gleder seg hver dag til å dra i nye barnehagen (grua oss veldig til å skifte barnehage, der han gikk før var vi så fornøyd så var med en klump i halsen vi leverte oppsigelsen der, men byttet har gått veldig bra og han har slått seg til ro der, skravler om de ansette og vennene hans der hele tiden).Vi har gjort litt her allerede for å tilpasse det til hvordan vi ønsker å ha det, vi har bygd ut innredningen på kjøkkenet litt, så vi har fått innbygd komfyr, kokeplate, oppvaskmaskin, mikro og kjøleskap, og litt mer oppbevaringsplass, vi mangler å få på noen dører, så er kjøkkenet ferdig.

Vi (vel, ikke jeg så mye kanskje men, har vært med og planlagt og handla inn da) har også bygd en isolert bod innerst i garasjen siden den var veldig lang og oppbevaringsplass får man aldri nok av.

Til sommeren skal terrassen bygges på og ferdigplen rulles ut.

Senere, når det er mer overskudd av tid, ork og penger skal det bygges 2 soverom i andre etasje, men det er det ikke noe stress med enda.


Det er så trygt og godt å ha noe eget, ingen leiekontrakt som går ut, ikke flytting på leeenge, ikke barnehageskifter for Mathias, ikke leiting etter leiligheter, betale på vår egen gjeld, og vi kan gjøre det akkurat som vi ønsker her.

Jeg håper jeg får brukt bloggen litt mer fremover, dokumentere hva vi gjør, som en liten minnebok vi kan se tilbake i og følge utviklingen i hjemmet vårt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar